Cégünkről
Kekszeink szinte minden áruházláncban és bolthálózatban megtalálhatók, természetesen az adott bolt nagyságától és készletszintjétől függ, hogy elérhető-e ebben a boltban a termékünk. Amennyiben nem találja valamelyik termékünket, lakhelye megadásával forduljon vevőszolgálatunkhoz (kapcsolat menüpont), ahol kollégáink utánajárnak, melyik az az Önhöz legközelebb eső bolt, ahol a keresett termék fellelhető.

Sajnos magánszemélyeket nem áll módunkban kiszolgálni, termékeink az 1. pontban leírtak szerint széles körben elérhetők.

Cégünknél magas szintű élelmiszerbiztonsági és nyomonkövetési rendszer működik. Minden észrevételt kivizsgálunk. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, szükségünk van az érintett terméken található jelölésre (lejárat és tételszám), ezt az információt kell eljuttatniuk a vevőszolgálatunkhoz (kapcsolat menüpont).

Gluténmentes termékünk a KexChips. Cukormentes (korábbi elnevezéssel diabetikus) termékcsaládunkat folyamatosan bővítjük. Mind az összetevőket, mind az allergén anyagokra vonatkozó információt megtalálhatják a termékcsoportoknál elérhető táblázatokban.

Bio babakekszünk kifejezetten a csecsemők számára lett kifejlesztve összetételét, állagát és formáját tekintve egyaránt. 6 hónapos kortól ajánljuk ezt a terméket. A háztartási keksz és a darált háztartási keksz termékeink bevezetése szintén 6 hónapos kor körül javasolt. (Országos Gyermekegészségügyi Intézet – OGYEI)

Igen, a Detki Keksz hivatalos közösségi oldalát a www.facebook.com/detkikeksz/ elérhetőségen találja. Ezen a fórumon is tájékozódhat az aktuális eseményekről, rendezvényeken történő megjelenéseinkről, játékainkról, stb.
Cégünkről

35 év – 35 gyermekotthonba szállított kekszet a Detki

Születésnapját ünnepli a legnagyobb magyar tulajdonban lévő kekszgyár: 35 éve fűtötték fel először a kemencéket a kis mátraaljai faluban, és kezdték meg az édes finomságok gyártását. A Detki Keksz termékei azóta generációk kedvencévé váltak: ki ne szeretné a mézes...

Tovább a teljes cikkre

ÉLETMŰDÍJJAL ISMERTÉK EL A DETKI KEKSZ ÜGYVEZETŐJÉNEK PÁLYAFUTÁSÁT

A Trade magazin és a Lánchíd Klub 2008-ban közösen alapították a szakma Életműdíját, amelyet minden évben egy alkalommal, a legnagyobb szakmai konferenciájának, a Business Days-nek gálaestjén hirdetnek ki. Az év életműdíjasa csak olyan ikonikus FMCG-szakember lehet, aki 100%-os szavazati...

Tovább a teljes cikkre

MÁSODSZOR NYERTE EL A KIVÁLÓ MAGYAR ÉLELMISZER CÍMET A MESE KEKSZ

Újabb elismerést kapott a Detki Keksz: a Mese mézes linzer étbevonós változata 2008 után az idei évben immár másodszor is elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer Díjat. A Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet a Földművelésügyi Minisztérium 1998-ban hozta létre azzal a...

Tovább a teljes cikkre

KORMÁNYZATI ELISMERÉST KAPOTT A DETKI KEKSZ KFT.

A Díj a sikeres vállalkozásokért célja, hogy elismerje, ismertté tegye azokat a Magyarországon működő gazdasági társaságokat, amelyek hozzájárulnak hazánk gazdaságának növekedéséhez, és például szolgálnak sikeres vállalkozások megvalósításához.  A Díj a Nemzetgazdasági Minisztérium kezdeményezésére és szervezésében 2013 augusztusától három kategóriában...

Tovább a teljes cikkre
Cégünkről

DETKI KEKSZ KFT.

3273 Halmajugra, Kossuth u. 178.
Adószám: 11160500-2-10
Cégjegyzékszám: 10-09-020783
Tel: +36 37 375 503
Fax: +36 37 375 507
E-mail: detkikeksz@detkikeksz.hu

Export

Tel: +36 37 375 503/ 25-ös mellék
E-mail: export@detkikeksz.hu

Marketing

E-mail: marketing@detkikeksz.hu

 

 

Vevőszolgálat

Tel: +36 30 437 4203
E-mail: vevoszolgalat@detkikeksz.hu

Pénzügy és könyvelés

Tel: +36 37 375 503/ 14-es mellék
E-mail: penzugy@detkikeksz.hu

Logisztika

Tel: +36 37 375 503/ 17-es mellék
E-mail: keszaru@detkikeksz.hu

Kereskedelem

Tel: +36 37 375 503/ 25-ös mellék
E-mail: kereskedelem@detkikeksz.hu

Cégünkről
Scroll to top