Jogi nyilatkozat

A honlapon található írások figyelemfelhívó jelleggel készültek és tájékoztatásul szolgálnak.

Az írásokban szereplő információk általános jellegűek és változhatnak.

Tájékoztatjuk Önt, hogy a www.detkikeksz.hu oldalra való belépés egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti.

A www.detkikeksz.hu oldal tartalma a Detki Keksz Kft. szellemi tulajdona, szerzői jogi védelem alatt áll.

  • A Detki Keksz Kft. fenntart a weboldalain megjelenő tartalom egészének vagy egy részének másolásával, terjesztésével kapcsolatos minden jogot. A lapokhoz tartozó tartalmat és a weboldalak kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.
  • A weboldalak egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, struktúra, program stb.) feldolgozása és értékesítése a tulajdonos előzetes engedélye nélkül tilos. A látogató az oldalak kivonatait – kizárólag saját felhasználás céljából- merevlemezre mentheti vagy kinyomtathatja, de nem jogosult ezek további felhasználására, terjesztésére adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, illetve kereskedelmi forgalomba hozatalára.
  • A reszponzív weboldal HTML5 és CSS3 technológiák segítségével lett lefejlesztve. Bármilyen működéssel kapcsolatos hibát kérjük a fejlesztőnek jelezni.
  • A detkikeksz.hu domain név, valamint a DETKI név és a DETKI logó szerzői jogi védelmet élveznek. A hivatkozás kivételével, felhasználásuk kizárólag a tulajdonos előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.
  • A Detki Keksz weboldalairól tartalmat csak a www.detkikeksz.hu-ra való hivatkozással lehet átvenni, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, valamint a weboldalakra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél pontosan és jól láthatóan feltünteti.
  • A Detki Keksz Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Detki Keksz Kft. weboldalai bármilyen módon kapcsolódnak.
  • A Detki Keksz Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Amennyiben, a weboldalakon a Detki Keksz Kft-től független változtatás történik, ezért – ha a törvény másként nem rendelkezik – a Detki Keksz Kft. semmilyen garanciát nem vállal a látogató előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.
  • A Detki Keksz Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalainak tartalmát bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse.
Scroll to top