Cégünkről

Játszunk egy picit!  Képzeljük el, hogy egy varázspálca segítségével  bekukucskálhatunk az ország összes   konyhaszekrényébe, kamrájába.  Vajon hány helyen találkoznánk a Detki kekszekkel? A szám bizonyára millió feletti lenne. Hiszen a tradicionális Mese keksz, a Terefere, vagy a Magyarországon generációk óta alapélelmiszernek számító háztartási keksz általában ott van az otthonok polcain. Hazánk legnagyobb magyar tulajdonban lévő  kekszgyártójaként erre vagyunk a legbüszkébbek, hogy édesen vagy sósan,  a magyar fogyasztók szája íze szerint készítjük minőségi termékeinket.

Több mint három évtizede vagyunk a hazai édesipar meghatározó szereplője. Ahogy  a cég volt ügyvezetője, Pavlova Olga fogalmazott: „Az évtizedes szakmai tapasztalat, a folyamatos innováció és a jól kiépített kereskedelmi rendszer révén évente több, mint tízezer tonna kekszet, linzert, sós ropogtatnivalót juttatunk el több milliónyi háztartásba. A megbízható minőség és a szolid árszínvonal miatt a "detki" sokak számára szinte fogalommá vált. Erre az alapra építünk hagyományos termékeink megújításával és számos igazi újdonsággal. Célunk,  magas minőségű és elérhető árú termékeket tudjunk kínálni mindenki számára.”

Pavlova Olga

„Olyan kekszet sütünk, amelyet mi is szívesen adunk a gyermekeinknek”

Pavlova Olga

„Mátraalján faluszélén…”, ha nem is a faluszélen, de Bálint gazda hajdani szülőháza mellett épült fel Halmajugrán a Detki Keksz gyára. Három alapítónk: a Detki Termelőszövetkezet – innen lettünk „detki” –  a Heves Megyei Sőtőipari Vállalat és a Magyar Édesipari Vállalat

1985

Zsófi teasütemény, Kedvenc linzer, Konzum keksz után 1985-ben  kezdődött a Mese  mézes linzer karrierje, amely azóta is töretlen.

A rendszerváltás sok újdonságot hozott. Privatizációt, tulajdonosi szemléletet és új, finom kekszeket.

„Feltaláltuk” a  Detkiben a darált háztartási kekszet, amely azóta is vásárlóink egyik kedvence. Ezek után már  elég lett 15 perc a kókuszgolyó elkészítéséhez.

1983

Megszereztük az ISO minősítést, amely tanúsítja,hogy termékeink állandóan magas minőségben jutnak el a fogyasztókhoz.

Új olasz kekszgyártó vonallal és  az ezen a gépen készülő finomságokkal, mint a Tere-fere a Lurkó, a Háztartási keksz és a cukormentes linzerek, köszöntötte  a Detki az ezredfordulót.

1983

A kétezres éveket a folyamatos fejlődés és beruházások, a termék kínálat bővülése, valamint  olyan új, egészséges hozzávalók kiválasztása jellemezte, mint például a zabpehely.

Kekszeink több alkalommal nyerték el a Kiváló Magyar Élelmiszer –Díj megtisztelő címét.

1983

Ez az év duplán is fontos volt!  Egyrészt Magyar Termék Nagydíjat kapott a Detki Zab-álom zabpelyhes és almás változata. Továbbá a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Detki Keksz termelői kapacitása a duplájára nőtt.

A külcsín, azaz csomagolás új, látványos lila színbe öltözött, de a belbecs, azaz a  tartalommal szemben támasztott elvárások nem változtak: állandó magas minőség  elérhető áron.

Ettől az évtől már a sós ropogtatnivalók is megtalálhatók  kínálatunkban.

Van mire büszkének lennünk.  Folyamatos fogyasztói aktivitásaink sikeresek a vásárlók és a szakma szemében is. Például a Detkilométer  elnevezésű promóciónk a Trade Magazin:  „Az év legsikeresebb promóciója” díjat nyerte el. Mi megyünk tovább és reméljük ugyanúgy szeretni fognak bennünket az új nemzedék édes és sós ropogtatnivalóra vágyó  fiataljai,mint ahogy a szüleik szeretik az ő „detkijüket”.

Történetünk

Legyen édes vagy sós, a Detki több mint keksz.Veled van minden pillanatban.

Image hirdetések

Image film

Scroll to top