Tárczy Virág vagyok, dietetikus.

Több, mint 15 éve vagyok táplálkozási szakember. Nagyon izgalmasnak tartom a munkámat, mely egyben a hivatásom is, az egyéni tanácsadásoktól kezdve a közétkeztetés és az étlaptervezéseken keresztül a szakmai cikkek írásáig széles körben tevékenykedem.
Misszióm, hogy szakszerű és felelősségteljes tanácsokkal tudjam ellátni a hozzám fordulókat, illetve a legfrissebb szakmai ajánlások alapján tudjak dietetikai hátteret biztosítani élelmiszeripari- vagy étkeztetéssel foglalkozó vállalatoknak. A tényeken alapuló orvostudományban hiszek, a tudásomat időről időre szakmai továbbképzéseken frissítem.
Kiemelten foglalkozom a szénhidrát-anyagcserezavarok (inzulinrezisztencia, diabétesz) és az elhízás személyre szabott étrendi kezelésével, külön szívügyem a terhességi diabétesz (GDM) kezelése.
Két kisgyermek boldog anyukája vagyok. Várandósságaim előtt (is) erős inzulinrezisztenciával küzdöttem, majd mindkét terhességem alatt cukorbeteg voltam. A saját érintettségemből is rengeteget tanultam és tapasztaltam, melyet jól tudok alkalmazni a munkám során is.
2021 júniusában csatlakoztam a Detki csapatához, ahol a táplálkozástudományi tudásommal és tapasztalataimmal támogatom a céget. Két fő célom van, az egyik, hogy segítséget nyújtsak abban, hogy a fogyasztók miként tudják beilleszteni az egészséges és kiegyensúlyozott étrendbe vagy akár a speciális diétákba a detki kekszeket, illetve a másik, hogy a termékfejlesztések során egyre jobb és korszerűbb termékeket tudjunk megalkotni.

Scroll to top