fbpx

Detki vitálblog

Tárczy Virággal

Bemutatkozás

Tárczy Virág vagyok, dietetikus.

Több mint 15 éve vagyok táplálkozási szakember. Nagyon izgalmasnak tartom a munkámat, amely egyben a hivatásom is, az egyéni tanácsadásoktól kezdve a közétkeztetésen és az étlaptervezéseken keresztül a szakmai cikkek írásáig széles körben tevékenykedem.

Misszióm, hogy szakszerű és felelősségteljes tanácsokkal tudjam ellátni a hozzám fordulókat, illetve a legfrissebb szakmai ajánlások alapján tudjak dietetikai hátteret biztosítani élelmiszeripari vagy étkeztetéssel foglalkozó vállalatoknak. A tényeken alapuló orvostudományban hiszek, a tudásomat időről időre szakmai továbbképzéseken frissítem.

Kiemelten foglalkozom a szénhidrátanyagcsere-zavarok (inzulinrezisztencia, diabétesz) és az elhízás személyre szabott étrendi kezelésével, külön szívügyem a terhességi diabétesz (GDM) kezelése.

Két kisgyermek boldog anyukája vagyok. Várandósságaim előtt (is) erős inzulinrezisztenciával küzdöttem, majd mindkét terhességem alatt cukorbeteg voltam. A saját érintettségemből is rengeteget tanultam és tapasztaltam, melyet jól tudok alkalmazni a munkám során is.

2021 júniusában csatlakoztam a Detki csapatához, ahol a táplálkozástudományi tudásommal és tapasztalataimmal támogatom a céget. Két fő célom van, az egyik, hogy segítséget nyújtsak abban, hogy a fogyasztók miként tudják beilleszteni az egészséges és kiegyensúlyozott étrendbe vagy akár a speciális diétákba a Detki kekszeket, a másik pedig, hogy a termékfejlesztések során egyre jobb és korszerűbb termékeket tudjunk megalkotni.

Cikkek